"Аз обичам ..." е за теб

"Аз обичам ..." е проект, който дава на теб и твоите приятели усмивки, по–добри и светли дни и живот изпълнен с мечти. Да направи всеки твой ден малко по-усмихнат, малко по-ведър и изпълнен с положителна енергия. Използвай "Аз обичам ..." и обргъщай с топлина и добро своите приятели. Давай повече добро на околните за да получиш и ти.

Как се появи „Аз обичам...”…

"Аз обичам ..." е плод на нашата любов един към друг и към заобикалящия ни свят.
Идеята за приложението си дойде... почти случайно. (но друг път ще разкажем по-надълго). Но беше породена от всички гадни новини, телевизия, реклами, еротика, порнография и всичко, което залива живота ни с излишна студенина и негативизъм. Искаме да благодарим на всички, които винаги са ни подкрепяли и на всички, които ни помагат. Искаме да благодарим и на вас, че посещавайки сайта на "Аз обичам ...", споделяте нашите топли мисли и не се оставяте на лошото около вас да надделее.

Как да изпратиш или добавиш послание

Знаем колко е трудно понякога да споделим своите чувства на някой и колко е трудно да ги изразим.
Този сайт може да ви помогне да се отпуснете и да споделите чувствата си към някой или мислите си към нещо. Излейте мислите си в едно просто послание започващо с "Аз обичам ..."

Защо харесваме сайта

Целта на "Аз обичам ..." е да стопля глобалната атмосфера или атмосферата глобално, така че всички студени мисли и чувства да се разтопят. Хората да повярват в собствената си сила, да постигнат повече достигайки мечтите си, да покорят сърцата на своите любими образи, да помогнат на приятелите си също да повярват в себе си, колегите от работа, семейството, дори враговете.

Защо може ти да използваш сайта

"Аз обичам ..." иска ти да обичаш повече, да обичаш хората, Земята, природата, животните, родното си място, морето, планините, реките, въздуха, водата, небето, звездите, семейството и всичко останало на този Свят, което заслужава твоята любов. Да се радваш на живота си и всеки ден да го подобряваш и да вървиш напред с все повече хубави емоции и моменти.